Skip to main content
Excerpt : 020 - 29 90 00

Smålands Brandservice, numer en del av Brandexpertengruppen, tar över brandskyddsverksamheten av Skyddsteknik Larm i Jönköping AB. Genom förvärvet stärks gruppens position ytterligare i Smålandsregionen och inte minst i Jönköping där Brandservice redan var en av de ledande aktörerna.

"Skyddsteknik Larm i Jönköping har en fantastisk kundbas som vi kommer fortsätta att erbjuda bästa kvalitet och säkerhet till ett bra pris. Tack vare gruppens gemensamma resurser och kompetens kan vi nu även komplettera Skyddsteknik med ett bredare tjänsteutbud och nya digitala verktyg för ökad effektivitet och brandsäkerhet", säger Björn Eklund, VD för Brandservice i Småland.

Jan Löfgren, grundare av Skyddsteknik Larm i Jönköping kommer att finnas kvar och stötta under en tid framåt för att säkerställa leverans mot kund och en smidigt övergång.

För ytterligare information:
Robert Henricson, Brandexperten, 070 600 2734, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Björn Eklund, Brandservice i Småland, 0380-700 17,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.