Skip to main content

Utbildning inom Första Hjälpen

Första Hjälpen, HLR och Hjärtstartare

Har ni kunskapen som krävs om olyckan skulle vara framme? Med en utbildning i HLR och första hjälpen får ni övning och kunskap som kan hjälpa er om någon för plötsligt hjärtstopp eller skadar sig på arbetsplatsen.

Första hjälpen handlar inte bara om att rädda liv, utan även att hjälpa personer med mindre skador eller lindriga sjukdomar. Kunskap och utbildning om första hjälpen och hjärt- och lungräddning kan vara livsavgörande när en olycka inträffar. Det är därför viktigt att du utbildar dig innan det händer

Under en HLR-kurs lär du dig att identifiera hjärtstopp och andra typer av skador. Du får veta vad du ska göra om en person har slutat andas eller hjärtat slutat slå och du får praktiska kunskaper i bland annat mun-mot-mun-metoden och vad du ska göra om någon har satt i halsen eller får en allergisk reaktion. Hjärt- och lungräddning ges på plats inom några minuter efter ett olycksfall.

Brandexperten anordnar utbildningar i Första hjälpen och Hjärt-lungräddning. Utbildningarna leds av instruktörer som har lång erfarenhet av akutsjukvård. Vi utgår från era förutsättningar, möjligheter, problem och risker samt tar hänsyn till medarbetarnas förkunskaper och er organisation. Kontakta oss för mer information.

HLR Utbildning

020 - 29 90 00

Repetitionsutbildning i HLR med Hjärtstartare

020 - 29 90 00

Grundutbildning HLR med Hjärtstartare

020 - 29 90 00