020-29 90 00

Kontakta oss

Om oss

Brandexperten startades 1991 av Ulf Konradsson. Inledningsvis bedrevs försäljning av brandredskap till lantbruk och mindre företag. På senare år är det framförallt utbildning, Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA), brandtätning, brandskyddsdokumentationer och andra tjänster som efterfrågas. Vi tillhandahåller marknadens bredaste program av Systematisk Arbetsmiljöarbete (SAM), brandskydd. Utbudet innefattar även allt för säker utrymning och personlig skyddsutrustning, brandtätning, släckanläggningar och brandförebyggande utrustning samt brand- och utrymningslarm.

Komplett sortiment
På Brandexperten hittar du ett komplett sortiment av tjänster, utbildningar och produkter. Vi vill med vårt kunnande samarbeta med kunden och utveckla säkerhetsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv och egendom om olyckan skulle vara framme. En investering i fullgott arbetsplatsskydd är ett av de bästa sätten att värna om sin arbetsplats och sina medarbetare. Vi jobbar i nära samarbete med kunden för att utveckla och underhålla säkerhetsarbetet.

Brandexperten finns på flera orter och verkar över hela landet.

Självklart vill vi hjälpa till och säkerställa tryggheten och säkerheten på arbetsplatser och genom samarbetsavtal kvalitetssäkrar vi denna målsättning.

 

Ulf Konradsson
Grundare Brandexperten