Skip to main content

Om oss

Vi erbjuder ett heltäckande säkerhetsprogram

Brandexperten tillhandahåller marknadens bredaste program av Systematiskt Arbetsmiljöarbete (SAM) och Brandskydd samt Första Hjälpen. Utbudet innefattar även allt för säker utrymning och personlig skyddsutrustning, brandtätning, släckanläggningar och brandförebyggande utrustning samt brand- och utrymningslarm, tjänster och utbildningar. Vi vill med vårt kunnande samarbeta med kunden och utveckla säkerhetsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv och egendom om olyckan skulle vara framme.

Vi växer så det knakar

1991

Brandexperten grundades

30

Medarbetare

9

Platser vi finns på

15000

Hjälpta kunder

500

Utbildade kunder per år

Vår vision

"Sveriges tryggaste och säkraste arbetsplatser"

Vårt uppdrag

"Med tjänster, utbildningar och produkter hjälper vi kunden att nå en bättre arbetsmiljö"

Vår affärsidé

"Brandexperten erbjuder svenska företag helhetslösningar för kontinuerligt arbete med ARBETSMILJÖ, BRANDSKYDD och FÖRSTA HJÄLPEN."

Om oss

Ett modernt brandskyddsföretag

Vi har en lång erfarenhet av att skapa säkrare och tryggare arbetsplatser i Sverige. Hela tiden söker vi nya lösningar som kan göra arbetslivet så riskfritt och enkelt som det bara går. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt vårt erbjudande för att möta dagens och morgondagens behov. Det har bland annat lett till att vi tagit fram vårt unika web-verktyg och att våra utbildningar har vässats och blivit många fler.

År 2021 så bildades Brandexpertengruppen där fler duktiga företag ansluter till oss för att ytterligare bredda vår närvaro och sortiment. Tillsammans skapar vi framtidens brandskyddsföretag där kunden alltid är i fokus.

Med hjälp av våra kompetenta medarbetare, vårt breda sortiment och heltäckande erbjudande inom Arbetsmiljö, Brandskydd och Första hjälpen kan du få gladare och mer fokuserade medarbetare. Och kanske lite bättre nattsömn.

Välkommen till Brandexperten.

DAGS FÖR BRANDBESIKTNING

Vi utför alla typer av besiktningsuppdrag i form av normbesiktningar; revision - leveransbesiktningar och entreprenadsbesiktningar för att ta reda på om brandskyddet uppfyller de normer och krav som ställs på er verksamhet.

Kontakta oss    Brandbesiktning / Brandtekniskt yttrande