Skip to main content

Brandskydd

EN INVESTERING I FULLGOTT BRANDSKYDD ÄR ETT AV DE BÄSTA SÄTTEN ATT VÄRNA OM SIN ARBETSPLATS OCH SINA MEDARBETARE.

Vi jobbar i nära samarbete med kunden för att utveckla och underhålla brandskyddsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv om olyckan skulle vara framme. Genom att upprätta ett systematiskt brandskyddsarbete som en del av det dagliga arbetet skapar man goda ekonomiska förutsättningar samtidigt som man skapar en tryggare arbetsplats.

Att bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete (SBA) innebär ockaå att ni metodiskt går igenom företagets brandskydd, ser till att det fungerar samt att alla i organisationen har den kunskap och material som är nödvändig för att ni ska kunna undvika en brand. Du väljer själv tillvägagångssätt men det allra enklaste är att ta hjälp av ett digitaliserat verktyg.

Brandexpertens Web SBA är ett modernt system som uppfyller samhällets- och myndigheternas ställda krav för att få ett godkänt systematiskt brandskyddsarbete. Vi erbjuder våra kunder ett webbaserat alternativ till hur man enkelt kan arbeta systematiskt med brandskyddet på företaget, både på din dator, surfplatta eller i din mobil.

Säkerställ ditt brandskydd med hjälp av Brandexperten!

Brandexperten är en helhetsleverantör inom brand och utrymning.

Våra tjänster, produkter och utbildningar hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer. Brandexperten verkar över hela landet. Vi tillhandahåller marknadens bredaste program av brandskydd. Ett komplett program av brandsläckare och släckanläggningar. Utbudet innefattar även allt för säker utrymning, första hjälpen och personlig skyddsutrustning, brandtätning och brandförebyggande utrustning samt brand- och utrymningslarm. Vi jobbar också med all form av konsultation och dokumentation såsom att upprätta brandskyddsbeskrivning, brandskyddsdokumentation och riskanalyser etc. som utförs av brandingenjör och brandkonsult.

Brandexperten är en helhetsleverantör inom Arbetsmiljö, Första Hjälpen och Brandskydd.

Vi hjälper dig över hela landet. Har du någon fundering tveka inte att kontakta oss!

Ring oss 020-29 90 00   Kontakta oss, vi finns över hela landet!