Skip to main content

E-learning

E-learning är onlinekurs som är ett roligt, intressant och enkelt sätt att ta till dig ny kunskap utifrån dina förutsättningar. När du själv har tiden kan du lära dig att få mer gjort på mindre tid. Du kan ta del av kursen närsomhelst på dygnet och varsomhelst i världen, precis när det passar dig! Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/dator eller läsplatta.

Kursen är videobaserad och du kan som kursdeltagare pausa, gå tillbaka i kursens via dess innehållsförteckning och indelning i kapitel och föra anteckningar. Du guidas från kursens start till slut mål och steg-för-steg går kursledarna igenom alla nödvändiga aspekter som behövs för att du ska hitta de avgörande teknikerna som ger just dig bäst resultat!

Kontakta oss för mer information


Grundläggande brandutbildning E-learning / onlinekurs

Grundläggande brandutbildning E-learning Onlinekurs Kursen vänder sig till bolag som har ett behov av att utbilda sina anställda i grundläggande ku...

Anpassad utbildning

Vi erbjuder företag skräddarsydda och anpassade utbildningar inom Arbetsmiljö, Första Hjälpen och Brandskydd

Vi utgår från era förutsättningar, möjligheter, problem och risker samt tar hänsyn till medarbetarnas förkunskaper och er organisation. Utbildningen körs med fördel i era egna lokaler och den tid som passar er. Kontakta oss för mer information.

Ring oss på 020-29 90 00

eller skicka oss ett meddelande så hör vi av oss!

Kontakta oss